Nieuws

Cambreurcollega in de schijnwerpers

By juni 1, 2017februari 15th, 2021No Comments

Cambreurcollega in de schijnwerpers

De beste docent uit de regio? Geeft deze les op het Cambreur College? Dat zou mooi zijn. Michelle Gagliardi werd verrast met de nominatie en vergaarde in de eerste ronde voldoende stemmen om door te mogen gaan. Vorige week werd ook zij net geïnterviewd naar aanleiding van het havo-examen maatschappijwetenschappen en tijdens lagerhuisdebatten bij de gemeente, op school met landelijke politici of op het provinciehuis staat ze regelmatig in de schijnwerpers. Een filmpje maken waarin ze de hoofdrol speelt is haar niet vreemd. Daarbij is het een uitstekende docente met een prima contact met haar leerlingen. Voldoende reden dus om met vertrouwen richting volgende ronde te gaan. We ondersteunen haar van harte.

Al eerder hadden we in Toon van Spaendonk een conciërge die op handen gedragen werd door team en vooral door de leerlingen. In Patrick de Bruijn heeft Toon een waardige opvolger gevonden. Ook hij heeft de tweede ronde bereikt. Maar hij krijgt het een beetje benauwd van al die aandacht. Het veroorzaakt voor hem teveel stress. Hij heeft daarom besloten zich terug te trekken.

Dat betekent, dat we alle leerlingen en collega’s oproepen om onze Cambreurkandidaat Michelle Gagliardi te steunen: we hebben nog een ijzer in het vuur.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact