Nieuws

Virtuele rondleiding op het hoofdgebouw van het Cambreur College

By mei 10, 2017februari 15th, 2021No Comments

Virtuele rondleiding op het hoofdgebouw van het Cambreur College

Hoe ziet gebouw A er eigenlijk van binnen uit? Ben je nieuwsgierig en (nog) geen leerling of ouder, dan is er nu een oplossing, gemaakt door twee leerlingen van vwo6, Anouk Verschure en Rob Claassen. Dat zit zo:

Tijdens de laatste praktische opdracht voor het vak informatica vormen alle informaticaleerlingen van vwo 6 samen het fictieve softwarebedrijf ‘Cambrion Solutions‘. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van software voor het onderwijs en voor administratieve zaken binnen scholen. Zoals ieder bedrijf is er een gevarieerde orderportefeuille, waaruit opdrachten gekozen mogen worden. Voor iedereen is er wel wat te vinden afhankelijk van zijn of haar deskundigheid opgedaan tijdens de informaticalessen in de afgelopen drie jaar.

Eén van de opdrachten was het ontwerpen van een virtuele tour met 360⁰ – foto’s door het Cambreur College. Anouk Verschuren en Rob Claassen hebben deze opdracht uitstekend opgepakt en een mooi product gerealiseerd. De kwaliteit is zodanig dat de virtuele tour zal worden gekoppeld aan de website van onze school.

Klik hieronder om eens op andere manier rond te kijken in de school.

virtuele tour

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact