Nieuws

Cambreur College steunt Koningsspelen

By mei 8, 2017februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College steunt Koningsspelen

Vandaag waren er 70 derdejaars leerlingen vmbo van gebouw B actief en enthousiast bezig voor de koningsspelen. Ze waren op verschillende locaties bezig vandaag en hielpen mee met de opbouw, het begeleiden van de spellen en het afbouwen. Dit hebben ze erg goed gedaan. Ouders, leraren en natuurlijk de organisatie waren erg tevreden. Zij hebben dan ook een dik compliment verdiend!! We kijken samen met onze leerlingen terug op een mooie en actieve dag waarbij ze ervaring op hebben gedaan om mee te draaien in een grote organisatie!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact