Nieuws

Olympic Moves hockey

By april 18, 2017februari 15th, 2021No Comments

Olympic Moves hockey

Olympic Moves is back!

Op dinsdag 11 april stonden we om 07:15 klaar op school voor de Olympic Moves, een hockeytoernooi in Eindhoven. Olympic Moves is de grootste scholencompetitie van Nederland.

Eenmaal in Eindhoven aangekomen begon het programma met een spetterende opening, waarbij alle teams aanwezig waren in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven, inclusief de teams van de andere sporten die ook meededen aan de Olympic Moves. Bij de opening waren een aantal topsporters aanwezig, onder wie Mink van der Weerden, strafcornerspecialist in het Nederlands herenhockeyelftal. Ook waren er leuke acts van zoal een voetbalfreestyler en erg goede dansers.

Na de opening ging ons toernooi van start. We waren erg gebrand om dit toernooi te winnen, want als we dit zouden winnen mochten we door naar de finaleronde in Amsterdam. Helaas ging het in de poulefase niet zo soepel. We zijn dan ook gestrand in de poulefase. Het was echter een super leuke dag.  Aan alles was gedacht van de tenues tot aan de hockeytrainers (ouders) als ook de ingelaste training van vorige week. Kortom een topdag en volgende jaar doen we zeker weer mee!

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact