Nieuws

Examens 2017

By april 18, 2017februari 15th, 2021No Comments

Examens 2017

De centrale praktische examens voor mavo en vmbo zijn al begonnen, het centraal schriftelijk examen start op 10 mei. We wensen al onze examenkandidaten veel succes in deze spannende, alles beslissende periode. Twee weken meivakantie kan helpen om goed voorbereid aan de start te verschijnen.

De tweetalige leerlingen moeten zelfs in de meivakantie aan de bak: op 3 en 4 mei zijn de IB-examens. Niet alleen de leerlingen, ook hun docenten vinden dit spannend. Het is immers de eerste lichting havoleerlingen die het IB-examen doet.

We will keep our fingers crossed.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact