Nieuws

Filmavond leerjaar 1

By maart 30, 2017februari 15th, 2021No Comments

Filmavond leerjaar 1

Op vrijdagavond 24 maart organiseerde de Oudervereniging voor de eerstejaars leerlingen een filmavond. Om 18:00 uur verzamelden de brugklassers zich op het B- gebouw waar ze werden getrakteerd op een frietje met een snack. Rond 19.00 uur startte de film “Sing” en werd het muisstil in de filmzaal. Tijdens de pauze was er tijd voor een drankje uit de ranja-olifant, chips of een suikerspin. Er werd muziek gedraaid en er was een loterij waar mooie prijzen te winnen waren.

Na de pauze startte de film weer en om 22:00 uur gingen de jongelui tevreden naar huis.

Wij vonden het leuk om samen met jullie film te kijken.

Tot volgend jaar?

Groetjes van de Oudervereniging

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact