Nieuws

Haar gevraagd

By maart 16, 2017februari 15th, 2021No Comments

Haar gevraagd

Leerlingen van de afdeling Zorg en Welzijn op gebouw B van het Cambreur College zijn op zoek naar haar, veel haar. Haar in alle natuurlijke kleuren, niet geverfd en ook niet grijs en minstens dertig centimeter lang.
Al dit haar is voor ‘Haarwensen’, een organisatie die pruiken maakt voor kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een haarziekte kaal zijn geworden. Zo kunnen ook deze kinderen weer met een volle haarbos door het leven.
Op dinsdag 18 april van 8:00 tot 17:00 uur staan twee docenten/kapsters en een groep leerlingen klaar om uw haar te wassen, te knippen, te modelleren en te föhnen.
De gedoneerde haren gaan in een vlecht naar ‘Haarwensen’.
Aarzel niet met die warme zomer in aantocht en laat u gratis verlossen van die lange warme haren en maak die honderden kinderen blij die jaarlijks door onder andere chemotherapie al hun haren verliezen.
Aanmelden voor deze gratis knipbeurt kan bij docente Brigitte Aerts, baerts@cambreurcollege.nl.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact