Nieuws

Trefbaltoernooi  voor het 3e jaar succesvol en fanatiek!

By februari 27, 2017februari 15th, 2021No Comments

Trefbaltoernooi  voor het 3e jaar succesvol en fanatiek!

Trefbaltoernooi  voor het 3e jaar succesvol en fanatiek!
Afgelopen donderdag 16 februari werd er voor het 3e jaar een  trefbaltoernooi georganiseerd op het Cambreurcollege, in de gymzalen ag1 en ag2. De leerlingen van het Cambreurcollege konden weer op een sportieve en fanatieke manier los gaan.  Ook dit jaar werd er weer goed deelgenomen hieraan, namelijk negen teams  hadden zich hiervoor ingeschreven. Twee poules voor de onderbouw en een voor de bovenbouw. Er was ook een docenten team die mee streed in de bovenbouwpoule. Het team dat zichzelf de “Mertesacker” noemde, pakte de winst in de onderbouw! Bij de bovenbouw liep het anders dan afgelopen jaren. We hebben het net een andere draai gegeven in de laatste pot, namelijk: “the last men standing”. De deelnemers die zich als laatste staande weten te houden in het zelfde team, hadden gewonnen. Dit jaar was dat het team met de naam “huiswerkklas”.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact