Nieuws

Succesvolle stageweek voor mavo 3

By februari 20, 2017februari 15th, 2021No Comments

Succesvolle stageweek voor mavo 3

Maandagochtend les 1: ‘Mevrouw! Ik heb een baan overgehouden aan mijn stage!’ Monique Oomen uit ma3b komt enthousiast binnenvallen. Haar stage bij Knip me knap is uitstekend bevallen. ‘Ze hebben me binnen een week van alles geleerd: haren wassen, watergolven, permanenten, kleuren. Echt super!’

Niet alleen Monique is enthousiast. Het gonst van de positieve verhalen in lokaal A104. Sommige mannen hebben hard moeten werken in de supermarkt, andere sjouwden wat af bij bouwmarkten.

Veel dames hebben ervaren hoe het is om voor de klas te staan. De basisscholen waren erg in trek dit jaar. Noa was actief in de kleuterklas. Ze heeft op eigen initiatief een knutselopdracht uitgewerkt met als thema ‘carnaval’. De kleuters maakten onder haar leiding prachtige maskers die ze volgende week vol trots zullen dragen.

Het was weer een geslaagde week, mede dankzij de bedrijven in de regio.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact