Nieuws

Yes!!

By februari 15, 2017februari 15th, 2021No Comments

Yes!!

Een happy Freek vanmiddag op de Heilig Hart School, waar hem een toepasselijke prijs werd overhandigd. Freek bezocht op 1 februari tijdens de Open Dag de TTO-afdeling en speelde het klaar om als groep-8-leerling een tiental lastige vragen met betrekking tot de UK te beantwoorden. Mocht hij tijdens de Open Dag nog gebruik maken van internet om tot de juiste antwoorden te komen, vanmiddag werden de vragen door quizmaster Luc Verschure, TTO-leerling leerjaar 1 en voormalig leerling van basisschool Heilig Hart, nogmaals aan Freek gesteld… in het Engels natuurlijk.

Met een beetje hulp van zijn klasgenoten kon Freek gelukkig wederom de vragen keurig beantwoorden en werd hij dus de terechte winnaar van de TTO-quiz.  Freek kan zich nu al vast gaan vastbijten in een lastige opgave: het in 3D bouwen van de Tower Bridge. We zijn ervan overtuigd dat Freek dit zónder hulp kan!

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact