Nieuws

Extra examenbegeleiding op school

By februari 13, 2017februari 15th, 2021No Comments

Extra examenbegeleiding op school

Extra examenbegeleiding op school

De slagingskans van uw zoon/dochter vergroten? Om ervoor te zorgen dat uw kind zich nog beter kan voorbereiden op de examens, organiseert Lyceo examentrainingen. Leerlingen van het Cambreur College kunnen deze volgen op de locatie van het Odulphuslyceum in Tilburg.

Nu inschrijven

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van het Cambreur College zich kunnen inschrijven voor één of meerdere examentrainingen. Zij bieden deze voor onze leerlingen aan tegen een sterk gereduceerd tarief. U vindt de tarieven op de inschrijfpagina voor de school: www.lyceo.nl/cambreur. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan raadt Lyceo u aan niet te lang te wachten met inschrijven, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Voor het complete aanbod van Lyceo kunt u terecht op hun website www.lyceo.nl, of bellen naar 071- 79 000 40.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact