Nieuws

Welkom, heel erg welkom!

By februari 6, 2017februari 15th, 2021No Comments

Welkom, heel erg welkom!

Open dag Cambreur College druk bezocht

Dat op 1 februari de open dag van het Cambreur College gepland stond was door het filmpje “Je bent welkom” in heel Nederland bekend. Nieuwsgierig kwamen ruim 800 leerlingen van groep 7 en 8 naar de school, vergezeld van vader, moeder of ook opa en oma. Na een korte introductie werden ze door de drie gebouwen geleid. Cambreurleerlingen wezen de weg, gaven informatie en voerden scheikunde- en natuurkundeproeven uit.  Het lagerhuisteam debatteerde met verve in de aula, waar veel bezoekers onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas fris bleven luisteren. In de gymzalen demonstreerden leerlingen hun vaardigheden.

Op gebouw B was het gezellig druk. Marloes Luijten ontving haar gasten aan de deur met zichtbaar plezier. “Ik weet het al, ik wil naar gebouw B”, gaf een jonge bezoeker van groep 7 aan, “daar kun je leren koken en allerlei leuke dingen doen!”

Gebouw C is in de afgelopen maanden omgetoverd tot een stoer mavogebouw. Het oogt fris en ruim. Voor het nieuwe schooljaar begint moet er nog wat schilderwerk gedaan worden. Dan is het gebouw klaar om alle mavoleerlingen te ontvangen.

Sommige bezoekers gingen echt op zoek naar de directeur. Ze wilden René Hermans na de beelden uit het filmpje nu ook wel eens in het echt zien. En dat is gelukt!

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact