Nieuws

Reis naar Rome ter gelegenheid van 100 jaar OMO

By januari 20, 2017februari 15th, 2021No Comments

Reis naar Rome ter gelegenheid van 100 jaar OMO

In een 15 minuten durende film neemt een van de deelnemers aan de Romereis ter gelegenheid van de viering van het 100-jarig jubileum van OMO ons mee langs de diverse bezienswaardigheden. De OMO-blauwe jasjes vallen op tussen de stroom toeristen. We krijgen een mooi zicht op de Sixtijnse kapel, op het Parthenon en het Collosseum en bij een strakblauwe lucht (in november!) bezoeken de deelnemers het St.Pietersplein en ontmoeten daar paus Fransiscus. Onze vier Cambreurleerlingen en docent Peter Kuijpers hebben zichtbaar genoten van deze dagen in de Italiaanse hoofdstad. Voor rector Titus Frankemölle was het wel een heel bijzondere dienst waaraan hij een bijdrage mocht leveren. We raden u aan om de beelden hier te bekijken.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact