Nieuws

Druk bezochte informatieavond op het Cambreur

By januari 20, 2017februari 15th, 2021No Comments

Druk bezochte informatieavond op het Cambreur

Ruim 200 ouders van groep 7 en 8 trotseerden de felle kou om in twee rondes informatie in te winnen over een vervolgopleiding voor hun kind. René Hermans heette iedereen van harte welkom in de volle aula, waar de warme koffie en thee goed smaakte. De leerlingen van de CIA begeleidden de ouders vervolgens naar de diverse lokalen. Collega’s van de scholen in Oosterhout en de Reeshof en uiteraard teamleiders Bram Thielen, Cindy Schade, Danilo Verus en Marloes Luiten presenteerden ieder hun school of afdeling.

De ouders die een kind in groep 7 hebben creëren voor zichzelf de mogelijkheid om volgend jaar opnieuw twee voorlichtingen te bezoeken om zo het beeld compleet te maken.

Welkom zijn alle ouders op onze school bij de open dag op 1 februari. En dan zien we met name de toekomstige brugklassers graag komen. Zij moeten sfeer proeven, nieuwsgierig worden en zin krijgen in een opleiding op het Cambreur.

Onze eigen leerlingen zijn graag bereid om te laten zien wat het Cambreur te bieden heeft.

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact