Nieuws

De eerste officiële vlaggenwimpel uitgereikt aan leerlingen Cambreur College

By december 31, 2016februari 15th, 2021No Comments

De eerste officiële vlaggenwimpel uitgereikt aan leerlingen Cambreur College

Tweetalig vwo 6 heeft in het kader van het vak global studies twee jaar lang gewerkt aan projecten over Europa en de eigen leefomgeving. Door deze projecten komt er nu onder andere een beweegtuin voor ouderen in het Dongepark in samenwerking met de wijkraad West 2. Twee andere groepen hebben nagedacht over de herinrichting van het Looiersplein. Een van de suggesties toentertijd was het om gratis WiFi te realiseren. De gemeente Dongen is ook met dit idee aan de slag gegaan! Bij de nieuwjaarsborrel op 31 december op het Looiersplein voor inwoners van de gemeente Dongen mochten onze leerlingen het WiFi officieel in gebruik nemen samen met burgemeester en wethouders.

Als dank voor hun initiatieven kregen de leerlingen de eerste officiële vlaggenwimpel van de gemeente Dongen overhandigd door burgemeester Starmans en ereburgemeester Dosker. Na de vakantie zal deze prachtige wimpel met trots te aanschouwen zijn voor het Cambreur College!

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact