Nieuws

Flip van Wijk vliegt weg

By december 22, 2016februari 15th, 2021No Comments

Flip van Wijk vliegt weg

De allerlaatste les economie met zijn allerlaatste klas havo5: Zonder aarzeling poseren ze samen met hun docent die in de laatste 10 minuten toegesproken is door directeur René Hermans. Leerlingen en een aantal collega’s zingen hem toe. Zijn lange carrière als docent economie beëindigt hij. Met een knipoog geeft hij aan, dat hij als econoom beschikbaar blijft voor bijlessen, uiteraard zwart betaald. René Hermans bedankt Flip van Wijk hartelijk voor zijn jarenlange inzet en wenst hem namens het team alle goeds.

Op het einde van het schooljaar nemen we officieel afscheid van hem.

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact