Nieuws

Directeur René Hermans in de hoofdrol

By december 20, 2016februari 15th, 2021No Comments

Directeur René Hermans in de hoofdrol

In de schitterende glossy 100%Dongen staat dit keer de kersverse Cambreurdirecteur René Hermans in de schijnwerpers. Hij verwelkomt de leerlingen aan de poort ’s morgens vroeg, luncht met een delegatie leerlingen van de mavo en poseert samen met het managementteam in de hal van het hoofdgebouw.

In het artikel vertelt hij over zijn plannen met de school. Lees hier verder.

Een woord van dank is op zijn plaats aan Will Teurlings en Mariken van Kuppeveld voor het schrijven van het artikel, maar zeker ook voor Bart van Kerkhof en zijn team voor opnieuw een tijdschrift dat er mag zijn: een mooie opmaak, leuke artikelen en fantastische foto’s.

 

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact