Nieuws

(T)vw4 Frans in de rol van gastheer/vrouw!

By december 5, 2016februari 15th, 2021No Comments

(T)vw4 Frans in de rol van gastheer/vrouw!

Op vrijdag 2 december hebben 24 leerlingen van het Lycée Montebello in Lille een bezoek gebracht aan het Cambreur College. Doel: Engels en Frans in de praktijk brengen. Voor de Nederlandse leerlingen een dubbele taak, want zij moesten twee keer hun hersens kraken om de opdrachten uit te voeren terwijl de Fransen de helft van de tijd het voordeel hadden hun moedertaal te kunnen gebruiken. Na een door onze leerlingen verzorgde lunch ging het richting Madurodam. Les Pays-Bas en miniature!

Op naar deel twee van deze mini-uitwisseling: op 2 juni zullen wij te gast zijn op het Lycée Montebello. On en a envie!

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact