Nieuws

Explorationproject Dutch Design

By december 2, 2016februari 15th, 2021No Comments

Explorationproject Dutch Design

Sinds enkele jaren bieden wij aan alle vwo-leerlingen uit klas 2 en 3 een aantal keuzeprojecten aan onder de noemer van eXplorationprojecten, waaronder Mini Model United Nations, filosofie en Spaans. Leerlingen mogen zelf weten of ze deze extra uitdaging aangaan en we zijn bijzonder trots, dat ieder jaar een grote groep leerlingen vol enthousiasme met dit extra aanbod aan de slag gaat.

Dit jaar is Sandra Akkermans gestart met het project Dutch Design als aanvulling op het bestaande aanbod van projecten. Na een periode van 8 weken schrijft Sandra:

Nadat we ons hebben laten inspireren door een “echte” designer zijn de leerlingen van vwo 2 en 3 zelf aan de slag gegaan. Na tien weken van schetsen, experimenteren, fouten maken en weer opnieuw beginnen mogen de resultaten er zijn. Trendy, experimenteel, creatief, functioneel, misschien wordt dit wel onze nieuwe generatie Dutch designers.

De leerlingen hebben dit project met veel plezier gevolgd en een aantal leerlingen hebben al enthousiast aangegeven dat ze volgend jaar weer mee willen doen “want, we zitten nog vol met leuke ideeën”.

We zijn trots op onze leerlingen vanwege hun inzet en de prachtige resultaten en trots op Sandra dat ze dit project met zoveel enthousiasme is aangegaan! Volgend jaar opnieuw, zeker weer!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact