Nieuws

Lieke van Baal krijgt kinderlintje

By december 1, 2016februari 15th, 2021No Comments

Lieke van Baal krijgt kinderlintje

Stralend laat Lieke van Baal uit mavo2b haar onderscheiding zien: een kinderlintje van de gemeente Gilze en Rijen. Ze vertelt zelf: “Op vrijdag 25 november tijdens de natuurkundeles werd ik erg verrast! Er kwamen ineens allemaal belangrijke mensen van de gemeente en een heuse cameraploeg binnen. Ook mijn ouders waren van de partij. Mevrouw, Aletta van der Veen, wethouder van de gemeente Gilze en Rijen, en de jeugdburgemeester Rosanne van Dongen kwamen mij een jeugdlintje uitreiken. Ik heb dit als enige dit jaar uit de gemeente Gilze en Rijen gekregen. Je kon in onze gemeente kinderen voordragen die een lintje verdienen. De voordrachten werden dan door een jury beoordeeld en ik heb dus gewonnen! Het lintje heb ik niet zomaar gekregen. De reden is dat ik al 5 jaar samen met mijn moeder in mijn woonplaats Rijen collecteer. Dit doe ik zowel voor het reumafonds en als voor het prinses Beatrixfonds (tegen spierziekten). Ook help ik mijn oma wel eens met klusjes in het huishouden die zij zelf niet meer kan doen. Ik vind het een hele eer en ook erg leuk dat ik een lintje heb gekregen!”

Teamleider Margot Weijers heeft Lieke namens de school van harte met haar onderscheiding gefeliciteerd. Eigenlijk heeft Lieke haar maatschappelijke stage als voor een groot gedeelte uitgevoerd. Goed voorbeeld doet goed volgen.

 

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact