Nieuws

Cambreurleerlingen hockeyen op echt hockeyveld

By november 17, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cambreurleerlingen hockeyen op echt hockeyveld

Op de enige echte hockeylocatie die Dongen rijk is het spel met bal en stick leren, dat heeft toch echt de voorkeur boven een partijtje hockey op een grasveld achter de school. De LO-docenten van het Cambreur zijn dan ook zeer tevreden met de mogelijkheid om met hun klassen in leerjaar 1, 2 en 3 enkele blokuren op het Libertyveld te mogen spelen. Net als vorig jaar hebben de Cambreurleerlingen zichtbaar plezier hierin.
Hockey is een populaire sport in Dongen. De Hockeyvereniging heeft een groot aantal leden. Hun bedoeling is dus ook niet om met deze samenwerking meer leden aan zich te binden. Maar voor dat ene superenthousiaste talent is er mogelijk nog een team te vinden.
Het Cambreur bedankt HC Liberty van harte voor het opnieuw ter beschikking stellen van hun locatie. Volgend jaar weer???

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact