Nieuws

Wil Borm, docent beeldende vorming maar ook waterdeskundige

By november 15, 2016februari 15th, 2021No Comments

Wil Borm, docent beeldende vorming maar ook waterdeskundige

Wat docenten als liefhebberij doen is lang niet altijd bekend, maar wel leuk om te weten. Zo houdt docent beeldende vorming Wil Borm zich al jaren intensief bezig met de waterhuishouding in de Biesbosch, in Noord-Brabant of zelfs in Nederland als geheel. Met Cor Huijgens samen heeft hij de adviesgroep Borm & Huijgens opgericht. Deze geeft de overheid gevraagd en ongevraagd advies over het beheer van water. Zij publiceren in vakbladen en stimuleren politici om naar een klimaatbestendig Nederland te streven. De politiek denkt vaak in kortetermijnoplossingen. En dat werkt niet. Willen we in Nederland ook in de toekomst droge voeten houden, dan moeten er plannen gemaakt worden voor de lange termijn.

Wil Borm neemt deze taak uiterst serieus. Het credo van Huijgens en Borm is: met de natuur meewerken.

Maar beter kunnen zij dit zelf uitleggen in bijgaand filmpje. Een bezoek aan hun website www.adviesgroepbormenhuijgens.nl is ook zeker de moeite waard.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact