Nieuws

Vwo-leerlingen komen met plezier terug voor hun IB-diploma

By november 15, 2016februari 15th, 2021No Comments

Vwo-leerlingen komen met plezier terug voor hun IB-diploma

Een vrolijk weerzien maar met een officieel tintje: Alle tweetalige vwo-leerlingen van examenjaar 2015-2016 waren op 4 november uitgenodigd voor de uitreiking van het IB-diploma en het TTO-seniorcertificaat. Samen met hun ouders wisten ze het Cambreur weer te vinden. Het voelde vertrouwd van beide kanten en toch konden wij merken, dat deze jonge mensen al een plek aan het veroveren zijn op een van de Nederlandse universiteiten. Het leek of ze gegroeid waren.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst met bijdragen van teamleider Bram Thielen, directielid Helga van der Weele en hun eigen mentor (drie jaar lang op beider verzoek) Antoinette Groeskamp en tevens ook van henzelf werden de diploma’s getekend.

Terugkijkend moeten de leerlingen toegeven, dat het lezen en vooral het schrijven van de vele teksten bij IB-English onder leiding van docent Henk Sanders hun de vaardigheden hebben opgeleverd, die ze nu hard nodig hebben. Velen hebben een Engelstalige studie gekozen of een studie, waarbij de boeken in het Engels zijn. Ook hier blijkt het voordeel van een tweetalige opleiding.

Opnieuw zijn alle leerlingen geslaagd en wel op higher level. Een compliment aan het doorzettingsvermogen en de inzet van de leerlingen, maar tevens aan het adres van hun docent Engels.

Gefeliciteerd!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact