Nieuws

ANWB -verkeersbus stopt voor vmbo en mavo 2

By november 8, 2016februari 15th, 2021No Comments

ANWB -verkeersbus stopt voor vmbo en mavo 2

De Verkeersbus, specifiek voor de tweedejaars, is een spannend verkeerstraject bestaande uit vijf verschillende workshops. De dode hoek wordt belicht en een uitdagende kennisquiz over de verkeersregels en voorrangssituaties maakt deel uit van de les. Bij een mobiliteitsgame (dobbelspel) vertegenwoordigen de leerlingen een voertuig en gaat men naar een festival toe waarbij inzicht ontstaat in verkeersgedrag. Tijdens de workshop ‘Kandatkandatniet’ worden filmpjes getoond en is er ruimte om middels stemkastjes te stemmen en met elkaar te discussiëren en te overleggen. Ook mag er worden gereden in een virtuele wereld op een scootersimulator. Daarbij wordt ervaren hoe het is om met én zonder licht aan het verkeer deel te nemen. Onze tweedejaars van vmbo en mavo mogen aan deze activiteit deelnemen. Op 23 november komt de bus voor gebouw B te staan. We hebben deze actie “gewonnen” door onze deelname aan de fietsverlichtingsactie.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact