Nieuws

Barcelonareis havo/vwo 2016

By oktober 31, 2016februari 15th, 2021No Comments

Barcelonareis havo/vwo 2016

Het was een week om nooit meer te vergeten!

We hebben weer genoten met zijn allen in Barcelona eind september! Met 58 leerlingen van havo5 en vwo6  logeerden we  aan de Costa Brava en bekeken kunst, landschap en cultuur. Een culturele reis, terwijl we hebben genoten van al het goede dat Catalunya en dan met name Barcelona ons te bieden heeft.

We hebben de prachtige Sagrada Familia bezocht, wat gaat de bouw hiervan tegenwoordig snel! We hebben over de Ramblas gewandeld, we zijn op de foto geweest met Pique (weliswaar een kartonnen versie) in Camp Nou en we hebben weer heerlijk tapas gegeten.

Ook het weer zat erg mee. Alleen bij aankomst bewolkt en ’s avonds een flinke regenbui. Maar gelukkig stond de grote Cambreur-quiz op het programma. Voor de rest iedere dag 28 graden, een zonnetje, wat wil je nog meer?

Naast Barcelona hebben we ook Figueras bezocht, waar het theatermuseum van Dali zich bevindt, hebben we een boottocht door de haven van Barcelona gemaakt, hebben we in Barcelona gefietst en zijn we naar het mooie stadje Gerona geweest. Bekijk vooral ook het foto-album op de website of op facebook, waarin je kunt zien dat we fantastisch creatieve leerlingen hebben op het Cambreur. Dankzij een foto-opdracht hebben we leerlingen hier geweldige foto’s gemaakt in het stadje zelf en gingen ze op de foto met locals.

Het was een mooie week! Gelukkig snurkt meneer Van der Meer vooral niet in de bus. O ja, en mocht je geen koelkast hebben, maar wil je toch je lekkere hammetje dat je in Barcelona hebt gekocht koel bewaren? Vraag dan even aan onze leerlingen hoe dat moet.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact