Nieuws

Specialade 2015-2016

By oktober 20, 2016februari 15th, 2021No Comments

Specialade 2015-2016

Digitaal bieden we de Specialade 2015-2016 aan. Een kleurrijke en informatieve terugblik op het vorige schooljaar. Zoals u van ons gewend bent belichten we de belangrijkste ontwikkelingen van het Cambreur, geven we de cijfers van examens en instroom, krijgt u een overzicht van nieuwe collega’s en van teamleden die afscheid genomen hebben. U leest wat onze examenkandidaten in het vervolgonderwijs gaan doen en we laten weten, wat we dit schooljaar op onze planning hebben staan.

We bedanken ons PR-team voor hun werk: Renate Siemons, Vincent van den Hoven, Marcella Kant, Mariken van Kuppeveld en Will Teurlings.

Veel leesplezier!

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact