Nieuws

Ardennenreis 2016

By oktober 20, 2016februari 15th, 2021No Comments

Ardennenreis 2016

Vijf dagen lang buiten zijn, gezellig met een groep van 22 door het prachtige landschap van de Belgische Ardennen lopen en dan ook nog eens heel veel verschillende activiteiten doen waarbij teamwork en behendigheid erg belangrijk zijn. De Ardennenreis van dit jaar kenmerkte zich door een kleine groep die echt fantastisch gezellig was. Zowel leerlingen als begeleiders hebben een leuke week gehad en sommigen vonden het op vrijdagmiddag dan ook jammer dat het voorbij was.

Mountainbiken met hoge snelheid van een heuvel af, klimmen in een paal en je dan naar beneden laten vallen, overnachten in een steengroeve bij een enorm kampvuur en een kanotocht op een mooi stuwmeer waarbij het belangijker is om elkaar zo nat mogelijk te maken dan dat er van de omgeving wordt genoten. Allemaal voorbeelden van wat we hebben gedaan.

Maar sporten was niet het enige, het samenzijn met een grote groep was net zo belangrijk. Jullie waren een groep die uitblonk in teamwork en dat is een groot compliment waard!

Wij: Jordy, Robin, Jack en chefkok Toon hebben het erg leuk met jullie gehad en hopen dat toekomstige leerlingen die twijfelen over de Ardennenreis eens met jullie in gesprek gaan omdat deze reis zoveel meer is dan alleen een sportieve reis.

Veel succes dit schooljaar!

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact