Nieuws

Romereis: 24-29 september 2016

By oktober 18, 2016februari 15th, 2021No Comments

Romereis: 24-29 september 2016

Wat was het een geweldige belevenis: ons bezoek aan Rome, de eeuwige stad!
Wat hebben we genoten van al het moois wat er te zien is!
Het ene is nog groter en mooier dan het andere:Forum Romanum en het Colosseum, Vaticaanstad en de Sixtijnse kapel, het Pantheon, de Trevifontein, Piazza Navona en de Spaanse trappen, de catacomben, Villa Adriana en Villa d’Este.

Wat waren we verbaasd over wat mensen hebben kunnen maken.

Natuurlijk betekende dit ook dat we ons hebben moeten verdiepen in de geschiedenis van deze stad. Iedere ochtend na het ontbijt was er een minicollege. Hierdoor konden we goed voorbereid op stap.

Maar ook blijft onze reis naar Rome een herinnering aan een stad van gezelligheid en een geweldige sfeer: het eten in de restaurantjes, het bezoek aan de pleinen en de fonteinen, het winkelen in de binnenstad en het slenteren over de markten en langs de etalages. Die Romeinen weten tenminste dat je moet genieten van het leven; ze weten het niet alleen, ze doen het ook!

We hebben het gezien, geproefd en ervaren.

In de beroemde Trevi-fontein hebben we natuurlijk een muntje geworpen, en dat betekent dat we zullen terugkeren, want alle wegen leiden naar Rome!

 

Amal, Loes, Ashley, Sake, Saar, Melissa, Elisa, Leone, Julia, Sarah, Ruben, Mik, Kevser, Max, Isabelle, Carmen, Milou, Verena, Sam, Gwen, Birthe, Lucas, Nikki, Femke, Dianne, Peter.

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact