Nieuws

Teachers to be ………

By oktober 11, 2016februari 15th, 2021No Comments

Teachers to be ………

Afgelopen vrijdag, 7 oktober, moest het dan toch gebeuren!  De leerlingen van 3TTO van het Cambreur College gingen vanwege de Europese Dag van de Talen als “English teachers to be” op bezoek bij een aantal basisscholen in de regio om aan de leerlingen van groep 8 een les Engels te geven. Waar zij de week ervoor in de klas nog giechelend en gekscherend met elkaar oefenden voor hun optreden, op 7 oktober waren ze toch echt zenuwachtig. Want stel dat de leerlingen van groep 8 niet naar hen zouden luisteren of hen niet zouden begrijpen?   De vrees bleek ongegrond. De groep-8- leerlingen deden enthousiast mee met het leren van het alfabet en het spellen van lastige woorden.  Het aanleren van een aantal activity-woorden zoals springen, dansen, hurken werd bijna een gymles en de woordbingo met prijzen was een mooie afsluiting. Enthousiaste groep- 8ters en supertrotse docenten in de dop!

Complimenten voor alle leerlingen van 3TTO.

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact