Nieuws

Beroepenmarkt

By oktober 11, 2016februari 15th, 2021No Comments

Beroepenmarkt

Na intensieve voorbereidingen in de afgelopen weken hebben de examenleerlingen van de sector economie op gebouw B vrijdag 7 oktober een beroepenmarkt voor elkaar georganiseerd.

In groepjes van 2 à 3 leerlingen hebben ze vacatures opgesteld, vragenlijsten bedacht en promotiematerialen gemaakt om zoveel mogelijk  toekomstige werknemers te enthousiasmeren om bij hun bedrijf te komen werken.

Ieder bedrijf had in een klaslokaal zijn eigen plekje ingericht. De basisleerlingen gingen als werkzoekenden bij de kaderleerlingen op zoek naar de beste werkgever. En de werkgevers moesten hun uiterste best doen om de sollicitanten te werven. Daarna volgden sollicitatiegesprekken. Als laatste hadden alle leerlingen een korte presentatie over hun bedrijf. Daarna wisselden de basis- en de kaderleerlingen van rol.

De leerlingen waren tijdens de voorbereidingen zo enthousiast bezig, dat ze allerlei bedrijven gingen bellen om met promotiematerialen gesponsord te worden.

Wij zijn trots op onze leerlingen, het was zeer plezierig om te zien hoe onze vmbo-leerlingen dit voor elkaar hebben gekregen. Op naar het volgende succesvolle project.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact