Nieuws

Recordopbrengst Wereldweek

By oktober 6, 2016februari 15th, 2021No Comments

Recordopbrengst Wereldweek

Maar liefst 5638,57 euro kon afgelopen week overhandigd worden aan Vluchtelingenwerk Nederland: het resultaat van een fantastische sponsorloop en een spectaculaire afsluiting van de Wereldweek voor en door alle leerlingen van leerjaar 1. Een bijzondere vermelding hierbij verdient Maud van der Ven uit klas THV1B. Zij presteerde het om maar liefst ruim 92,00 euro aan dit mooie bedrag bij te dragen met de opbrengst van haar sponsorloop.

Helma Frank van SNV Brabant Centraal is ongelooflijk blij, dat wij als school ieder jaar weer dit grootse evenement organiseren. Het is een unieke gelegenheid voor leerlingen om op een leuke, bijzondere manier met andere ogen naar verschillende culturen kijken en om te leren hier respect voor op te brengen. Complimenten voor alle leerlingen, ouders en docenten die deze week wederom speciaal hebben gemaakt.

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact