Nieuws

Jip Damen uit ma4 heeft voor het goede doel gefietst!

By september 26, 2016februari 15th, 2021No Comments

Jip Damen uit ma4 heeft voor het goede doel gefietst!

Jip Damen doet verslag: “Op maandag 19 september heb ik samen met een groep Nederlandse en Duitse fietsers een fietstocht gereden van 200 kilometer lang van Utrecht naar Aken in Duitsland. Deze fietstocht hebben we gereden voor Ucanr4a, dit is een goed doel dat opgezet is voor kinderen met jeugdreuma. Zelf ben ik vroeger toen ik klein was veel ziek geweest (overigens niet door deze ziekte), toch wou ik me heel graag voor dit doel inzetten voor kinderen waar het veel minder goed mee gaat als met ons allemaal. Er is hard geld nodig om onderzoek te doen naar ziektes, zodat meer kinderen geholpen kunnen worden en hun een beter leven geboden kan worden.

 

Voor vertrek was er veel media-aandacht, tv en regionale omroepen waren aanwezig om om 9 uur ’s ochtends de start bij te wonen. Eenmaal onderweg werd er hard doorgefietst richting Veldhoven, waar we een lunchpauze hadden. Na een halfuurtje rust stapten we weer op de fiets richting Aken. Eenmaal aangekomen in Aken stonden er veel mensen om ons te ontvangen onder wie mijn familie. Een hele mooie ervaring en dat ook nog eens voor zo’n mooi doel!”

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact