Nieuws

Franse les bij mevrouw Gelok

By september 20, 2016februari 15th, 2021No Comments

Franse les bij mevrouw Gelok

De leerlingen van de klassen 3(T) Havo en (T)Vwo gaan volgende week op excursie naar Lille. De docenten zijn druk bezig de excursie voor te bereiden. In Lille gaan allen in groepjes op pad. Hierbij moet onder andere een filmpje worden opgenomen van een interview met een Fransman of Française. Op maandag en dinsdag is mevrouw Gelok, een in Nederland wonende Française, naar het Cambreur College gekomen. In groepjes oefenen de leerlingen met haar het interview. De een vindt het “kei moeilijk”, de ander “best makkelijk”, maar leuk vonden ze het allemaal. Veel succes volgende week!

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact