Nieuws

Huiswerkklas is weer begonnen!

By september 15, 2016februari 15th, 2021No Comments

Huiswerkklas is weer begonnen!

De jongens en meisjes van de huiswerkklas zijn, ondanks de hitte, weer begonnen om het beste uit zichzelf te halen. Iedere dinsdag- en donderdagmiddag is sinds deze week een groep van 12 leerlingen, o.l.v. dhr. Verstegen, hard aan de slag om beter te leren plannen en het huiswerk te organiseren, teksten handiger samen te vatten en nieuwe manieren te vinden om struikelvakken aan te pakken.

De huiswerkklas is bedoeld voor iedereen die tijdelijk een steuntje in de rug kan gebruiken. Er zijn laptops beschikbaar, planners, een rustige werkomgeving en de nodige begeleiding. Wat een prima manier om het schooljaar goed van start te gaan! We wensen de leerlingen van de huiswerkklas veel succes en plezier toe bij het leren ‘leren’.

PS: Momenteel zit de klas vol, zo mogelijk zal een tweede groep gestart gaan worden op de maandag- en woensdagmiddag. Meer informatie en mogelijkheden voor aanmelding kunnen worden ingewonnen bij mevr. Trella, atrella@cambreurcollege.nl.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact