Nieuws

Cambridge First Certificate voor tweede lichting havo

By september 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cambridge First Certificate voor tweede lichting havo

De tweetalige havoleerlingen die vorig schooljaar hun Cambridge-examen hebben gedaan kregen gisterenavond hun diploma en hun TTO-juniorcertificaat uitgereikt. Teamleider Cindy Schade blikte terug op drie jaar TTO, waarbij de paar getoonde foto’s de herinneringen aan hun reis naar York, de uitwisseling met Italië en hun onderzoeksproject in Hei-en-Boeicop deden opleven. Docente Engels mevrouw Hawkins en teamleider Ton Sprangers gaven leerlingen en ouders een blik op de twee jaar die komen gaan. Nadat de certificaten getekend waren, was het tijd voor een fotomoment. Gefeliciteerd, jongelui, en succes met het vervolgtraject!

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact