Nieuws

René Hermans nieuwe directeur Cambreur College

By september 8, 2016februari 15th, 2021No Comments

René Hermans nieuwe directeur Cambreur College

Op maandag 5 september heet René Hermans zijn teamleden van harte welkom in zijn nieuwe rol als deelschooldirecteur. Hij begint met veel energie en enthousiasme. “Het Cambreur College is een fantastische school waar een goede sfeer heerst onder leerlingen en team, die een prima kwaliteit levert en bruist van de activiteiten. De school profileert zich nu als een school met vier aparte afdelingen. Deze ontwikkeling ondersteun ik van harte. “
De heer Hermans was tot vorig jaar teamleider van het voorbereidend mbo. Van huis uit is hij docent LO, maar jarenlang heeft hij in de Verenigde Staten als hotelmanager gewerkt. Klantvriendelijkheid heeft hij dan ook hoog in het vaandel staan.

Zijn eerste dag als directeur viel samen met de traktatie van OMO, Ons Middelbaar Onderwijs, dat dit jaar 100 jaar bestaat. Na de eerste vergadering viel het stuk gebak bij een vers kopje koffie goed in de smaak.

De eerste schoolweek staat in het teken van introductie en kennismaken. De eerste lessen zijn gegeven en het eerste huiswerk al genoteerd. De nieuwe brugklassers lopen al fier met hun rugzak op de drie gebouwen rond. Zij zijn nu basisschoolleerling af.

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact