Nieuws

Fluitend het nieuwe schooljaar in

By september 7, 2016februari 15th, 2021No Comments

Fluitend het nieuwe schooljaar in

“Het is spannend voor jullie als nieuwe brugklassers, maar ook voor ons.  Ook wij maken een nieuwe start.  Dit gebouw wordt ons mavogebouw  en wij openen het vandaag samen met jullie ,“ aldus teamleider Margot Weijers. Met muziek, oranje ballonnen en een ontvangstcomité aan de poort werden de brugklassers ontvangen aan de Bolkensteeg.

Het docententeam, gehuld in de teamkleur oranje, begroette de leerlingen op het schoolplein.  Vervolgens werd het schooljaar geopend door Margot Weijers, die op ludieke wijze twee leerlingen aanwees om het gebouw officieel te openen.  Inmiddels waren alle leerlingen door hun mentor voorzien van een oranje fluitje. Het aftellen begon en Louis en Merel knipten, begeleid door een fluitconcert,  samen het oranje lint door. Zo gingen de leerlingen fluitend het nieuwe schooljaar in.

Voorlopig huisvest het gebouw alleen de eerste en tweedejaars mavoleerlingen.  Zo is er voldoende gelegenheid om het gebouw  te moderniseren.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact