Nieuws

Delf B1 en A2

By juli 22, 2016februari 15th, 2021No Comments

Delf B1 en A2

DELF B1

Hard werken, focussen op prestatie en gewoon een examen afleggen op internationaal niveau. De dames Nina van Rijen, Emma Nuchelmans, Floor van Gils, Laura de Smit, Iris van Dongen, Iris in ’t groen en Veerle Dingemans hebben hun “Diplôme d’Etudes en Langue Française” en poche. Bravo! Félicitations!

 

DELF A2

Twaalf leerlingen uit (T)Vwo3 hebben hun DELF A2 certificaten in de wacht gesleept door aan het einde van dit cursusjaar een extra inspanning te leveren. DELF staat voor “Diplôme d’Etudes en Langue Française” waarbij volgens internationale maatstaven vier vaardigheden worden getoetst en genormeerd. Nina van Rosmalen,Thirsa Peeters, Kaylee van Holst, Lison Hollebeek, Manon van Gils, Gertjan Leeggangers, Joris Krol, Madelief van de Koogh, Stijn Sips, Ilvy van Loon, Pepina den Boer en Layla Kleijberg, jullie hebben het glansrijk gehaald. Bravo! Félicitations!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact