Nieuws

Jubilea en een afscheid

By juli 21, 2016februari 15th, 2021No Comments

Jubilea en een afscheid

 “Niet zo hard trekken.” De teamleider van gebouw B, René Hermans, werd woensdag in de boeien geslagen in Locked ‘time to escape’ in Tilburg. Geketend aan drie collegae moest hij, door goed te communiceren,  proberen los te komen en dat lukte hem wonderwel. Eenmaal los, moest de “Heineken ontvoering” nogmaals worden opgelost en ook dat lukte met zijn team binnen de afgesproken tijd. Het B-team was hier op deze heetste dag van de week op uitnodiging van Anne-Marie de Groot en Nelleke Oerlemans die beiden vijfentwintig jaar werkzaam zijn op het Cambreur College.

Na al deze inspanning was het tijd voor ontspanning met een heerlijke BBQ in de tuin van René met alle teamleden van gebouw B. Na de zomervakantie volgt René Ad van der Ven op als directeur.  Als dank voor zijn inzet voor gebouw B en het B-team kreeg René de “voorkant van gebouw B” met achter elk raampje een foto van een collega met een spreuk.  Mooi voor als hij op zijn nieuwe kantoor heimwee krijgt naar het B-team en dat heerlijke gebouw.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact