Nieuws

Stage-bedrijven, bedankt!!

By juni 15, 2016februari 15th, 2021No Comments

Stage-bedrijven, bedankt!!

Zoals elk jaar hebben ook dit schooljaar veel leerlingen van het Cambreur College hun stageperiode kunnen afronden bij een van onze stagebedrijven. Maar dit schooljaar was een bijzonder jaar in het kader van de stages:  voor het eerst ging het Stagebureau Dongen “live” !! Met een aftrap in de vroege ochtend en een heerlijk ontbijt ontvingen de leerlingen de deelnemende bedrijven en werd het stagebureau toegelicht. Gedurende het  hele jaar kunnen wij als school honderden leerlingen ervaring laten opdoen op diverse niveau’s.  Zonder de enthousiaste ondernemers in Dongen en omstreken zou dit een onmogelijke opgave zijn.  Langs deze weg willen wij dan ook, mede namens de leerlingen, alle deelnemende bedrijven bedanken voor de tijd en energie de ze ook dit schooljaar weer in onze leerlingen hebben gestoken. Een overzicht van alle stagebedrijven vindt u hier.

Samen kunnen we de uitstroom van leerlingen op deze wijze nog beter laten aansluiten bij de wensen van u,  de ondernemers. En daar zijn wij u allen erg dankbaar voor.

Wij kunnen ons geen betere samenwerking wensen, en spreken de hoop uit dat we ook het nieuwe schooljaar weer tot een succes met elkaar kunnen maken.

Grâcia Rosenbrand Stagecoördinator Cambreur College

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact