Nieuws

Jaarlijks voetbaltoernooi voor jongens, meiden en docenten

By juni 15, 2016februari 15th, 2021No Comments

Jaarlijks voetbaltoernooi voor jongens, meiden en docenten

Afgelopen donderdag 9 juni is inmiddels het jaarlijkse voetbaltoernooi weer uiterst sportief verlopen. Met in totaal 12 teams deden er weer veel enthousiaste leerlingen mee.

Bij de jongens in de categorie klas 1+2 waren de jongens uit klas 1H de winnaar. Felicitaties voor Miguel, Robin, Dennis, Stan, Jorn, Wouter en Thomas. Ook een damespoule mocht niet ontbreken, aan het enthousiasme heeft het in deze poule absoluut niet gelegen. Er kan er helaas maar een de beste zijn en dat waren de dames uit klas 1K. Complimenten voor Demi, Marit, Aline, Yaru, Noor en Maud.

In de laatste categorie jongens klas 3+4 deed ook het docententeam mee, helaas hebben die deze keer geen potten kunnen breken. In een spannende finale wisten Job, Keano, Glenn en Floris met strafschoppen de eindoverwinning naar zich toe te trekken. Iedereen bedankt voor het enthousiasme en de sportiviteit en hopelijk tot volgend jaar!

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact