Nieuws

Lissa Wijnen: leerling van havo 3 en handbalster bij Oranje onder 17

By juni 9, 2016februari 15th, 2021No Comments

Lissa Wijnen: leerling van havo 3 en handbalster bij Oranje onder 17

De veertienjarige Lissa Wijnen (havo 3) is geselecteerd voor Youth (handbal, Oranje onder 17) en daar zijn we enorm trots op. Naast haar werk voor school gaat ze drie keer per week naar de training en speelt ze wedstrijden. Omdat ze zo goed is, speelt ze inmiddels bij PSV handbal in Eindhoven. En daar komt nu de volgende, mooie stap in haar carrière bij: spelen voor Oranje. Het worden drukke weken voor haar, want ze moet leren voor de overgang naar havo 4 en trainen om geselecteerd te worden voor het EK handbal in Servië. We wensen Lissa ontzettend veel succes om beide doelen te bereiken.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact