Nieuws

B-dagen

By juni 7, 2016februari 15th, 2021No Comments

B-dagen

Samen met onze derdeklassers zijn we naar Goirle afgereisd. Na een fietstocht door de mooie bossen rondom Tilburg kwamen we aan bij de plek waar we de verschillende sport- en spelactiviteiten zouden gaan doen.

En wat hebben we er veel gedaan: Bubbelvoetbal, Archering (op elkaar schieten met pijl en boog), teamspelen waarbij het stiekem belangrijker was om elkaar kletsnat te gooien dan de opdracht te voltooien en natuurlijk ook een heuse spooktocht. Vooral dat laatste was voor sommigen een spannende ervaring.

De B-dagen vonden dit jaar voor de tweede keer plaats en zijn een afgeleide van de bezinningsdagen die mavo plus  , havo en vwo doen.  Voor het Voorbereidend MBO ligt de focus vooral op sporten en het werken als een team.

Dankzij het prachtige weer deze twee dagen en de leuke groep leerlingen die we bij ons hadden was het een hele leuke ervaring, waarbij onze leerlingen en docenten op een andere manier met elkaar om konden gaan dan in een normale klassensituatie.

Al met al weer een geslaagde ervaring  en volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact