Nieuws

Survival tweedejaars gebouw B in de Vennen

By juni 3, 2016februari 15th, 2021No Comments

Survival tweedejaars gebouw B in de Vennen

“Spring! Spring dan, als jij springt spring ik ook.” Aarzelend kijken Ilse en Ebrar naar het matras en de klasgenoten in de diepte. Ze hebben net een pittige survivaltocht achter de rug en dit is de laatste hindernis. Een stormbaan die eindigt met een sprong van grote hoogte. Even verder lonkt het warme binnenbad waar hun klasgenoten zich al vermaken. Plots overwinnen beide dames hun angst en springen met een gil naar beneden. Met een doffe plof verdwijnen ze in het dikke matras.  Trots dat ze het toch gedurfd hebben, gaan Ilse en Ebrar nu ook richting douches en zwembad. Even bijkomen van alle inspanningen.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact