Nieuws

Sleep-over vw3a

By mei 30, 2016februari 15th, 2021No Comments

Sleep-over vw3a

Vanwege een weddenschap met meneer Thielen mochten wij als klas afgelopen vrijdag op zaterdagnacht doorbrengen in de gymzalen van het Cambreur College. De weddenschap hield in dat we maar een maximaal aantal aantekeningen mochten behalen dit jaar. En ja het jaar is nog niet om, maar we zouden het wel redden.

Om 20.00 uur was het dan zo ver, de sleep-over kon beginnen. Langzaam kwam iedereen richting het Cambreur College en konden we onze (slaap)spullen gaan klaar leggen. Dat werden dus geen matrassen opblazen, maar gewoon de dikke matten tegen elkaar schuiven. Toen iedereen klaar was werd er wat gevoetbald, gebasketbald, gepraat en nog veel meer. Ondertussen hadden onze docenten Ivar van der Heide, Abdel Essanhaji, Bram Thielen, onze computerexpert Jan Bart en de conciërge Patrick zich bij ons aangesloten. Het was tijd voor de Bonte Avond! Er waren groepjes gemaakt en er was goed gewerkt aan de acts. Zo was er een docentenquiz, een goochel act en een moppentapster. En de laatst genoemde was uiteindelijk de terechte winnares.

Na de Bonte Avond werd er nog lang door “gefeest”. Rond een uur of twee verliet Bram Thielen als laatste het gebouw, waarna Patrick en Ivar hun slaap gingen zoeken. Maar of dit lukte? Nee, want de leerlingen bleven nog wel even doorgaan met voetballen en herrie maken. Eigenlijk de hele nacht door…

Maar dan, de ochtend is aangebroken en iedereen was natuurlijk doodop. Maar ja er moest nog wel het een en ander gebeuren. De gymzalen moesten leeg en schoon, de toiletten moesten gepoetst worden en de spullen moesten gepakt worden. Na hard werken kon iedereen met een goed gevoel naar huis.

We willen de aanwezige docenten nogmaals bedanken voor de gezelligheid. En met name Patrick en Ivar voor het blijven slapen.

Al met al een geslaagde sleep-over!

Vw3a

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact