Nieuws

Mini project met Ruukki School in Finland

By mei 26, 2016februari 15th, 2021No Comments

Mini project met Ruukki School in Finland

Ter afsluiting van een mini project met Ruukki School in Finland hebben de leerlingen van klas Thv 1J vandaag hun laatste echte SNAILMAIL naar hun penpal geschreven.

In februari werd het project gestart naar aanleiding van een contact met een Finse docente. Leerlingen van klas 1J werden gekoppeld aan een Fins maatje en via echte, nog handgeschreven brieven hebben de leerlingen elkaar een klein beetje leren kennen.  Sommige brieven waren bijna kunstwerkjes, zo mooi werden ze versierd. Omdat in Finland de schoolvakantie al begin juni aanvangt is er helaas geen gelegenheid om het project door te zetten maar we zijn zeer benieuwd of er leerlingen in klas1J zijn die via moderne communicatiemiddelen het contact wat langer in stand kunnen houden. Vast wel!

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact