Nieuws

Mini project met Ruukki School in Finland

By mei 26, 2016februari 15th, 2021No Comments

Mini project met Ruukki School in Finland

Ter afsluiting van een mini project met Ruukki School in Finland hebben de leerlingen van klas Thv 1J vandaag hun laatste echte SNAILMAIL naar hun penpal geschreven.

In februari werd het project gestart naar aanleiding van een contact met een Finse docente. Leerlingen van klas 1J werden gekoppeld aan een Fins maatje en via echte, nog handgeschreven brieven hebben de leerlingen elkaar een klein beetje leren kennen.  Sommige brieven waren bijna kunstwerkjes, zo mooi werden ze versierd. Omdat in Finland de schoolvakantie al begin juni aanvangt is er helaas geen gelegenheid om het project door te zetten maar we zijn zeer benieuwd of er leerlingen in klas1J zijn die via moderne communicatiemiddelen het contact wat langer in stand kunnen houden. Vast wel!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact