Nieuws

Cambreurianen uit vwo2 als architect en projectontwikkelaar aan de slag in Dongen

By mei 26, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cambreurianen uit vwo2 als architect en projectontwikkelaar aan de slag in Dongen

Na een bezoek gebracht te hebben aan het JAL-terrein hebben de leerlingen uit Vw2a op 25 mei hun vragen en initiatieven voor het stedebouwkundig project JAL-terrein in de aardrijkskundeles kunnen bespreken met externe experts. Architecten bureau Cier, de gemeente Dongen en projectontwikkelaar Laventuur gaan op 16 juni de uiteindelijke resultaten mede beoordelen. Dan zal ook Casade en een plaatselijke wethouder plaatsnemen in de jury.

In dit project wordt theorie aan de praktijk gekoppeld, zoeken leerlingen naar een nieuwe bestemming voor een plaatselijk monument dat niet mag worden gesloopt. De leerlingen moeten zich de vraag stellen voor welke doelgroep zij willen bouwen, moeten nadenken over de plek hierbij voor bedrijven, recreatie, water en natuur. Onze leerlingen worden geprikkeld om hun talenten in te zetten in een mooi plaatselijk project!

Ze pakken deze taak heel serieus op en alle partijen zijn benieuwd naar het resultaat.

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact