Nieuws

Landelijke finale IJSO, primeur voor het Cambreur

By april 22, 2016februari 15th, 2021No Comments

Landelijke finale IJSO, primeur voor het Cambreur

Gijs van Tilburg uit havo 3 heeft bij de Juniorolympiade voor het vak scheikunde de landelijke finale bereikt. Hij behoorde landelijk bij de beste vijf havo-leerlingen. Dit op zich al is een felicitatie waard. Op het Cambreur is dit nog niet eerder voorgekomen. Gijs wordt nu uitgenodigd om op 17 juni deel te nemen aan de landelijke finale. Mocht hij tot de vijf beste scheikunde-, natuurkunde- of biologieleerlingen doordringen, dan wacht hem een reis naar Bali. De vijf beste leerlingen uit klas 3 mogen namelijk Nederland vertegenwoordigen op Bali, Indonesië. Een mooi vooruitzicht. Maar zover zijn we nog niet. Voor nu: Proficiat Gijs, gefeliciteerd mevrouw Vos, en succes met de vervolgstap.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact