Nieuws

Ontvangst op het gemeentehuis

By april 21, 2016februari 15th, 2021No Comments

Ontvangst op het gemeentehuis

De burgemeester van Dongen, Marina Starmans, heeft onze gasten uit Tsjechië hartelijk ontvangen op het gemeentehuis. De Tsjechische leerlingen verblijven hier een week bij hun gastgezinnen. Zij bezoeken Den Bosch, Amsterdam en uiteraard de Efteling en maken kennis met onze school en met het leven in een Nederlands gezin. Na de drukte en de hectiek in Amsterdam waren ze zelfs blij om terug te zijn in “good old Dongen”. Vrijdag nemen we afscheid van de leerlingen en hun twee docenten, waarbij we ervan overtuigd zijn dat de persoonlijke kennismaking helpt om elkaar in Europa beter te begrijpen.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact