Nieuws

Groeten uit Londen

By april 20, 2016februari 15th, 2021No Comments

Groeten uit Londen

28 leerlingen met de spanning op hun gezichten vertrokken zondagavond richting Londen. Voor de meeste leerlingen was het een eerste keer dat ze naar deze wereldstad gingen. Na een voorspoedige reis arriveerden ze rond de klok van 10.00 uur (local time) bij het hostel. Snel koffers afgeven en op naar het Natural History Museum. Hier kregen de leerlingen de tijd om op eigen houtje de wondere wereld van het dierenrijk te bestuderen.
Met de metro richting Camden Market. Voor velen was dit een eerste kennismaking met de metro. De leerlingen hadden de opdracht gekregen om locals te interviewen. Na wat tips voor het eten en shoppen gingen ze erop uit. Enthousiast over deze wijk kwamen ze terug.
Als klap op de vuurpijl hebben we ook een snel bezoekje gebracht aan het Arsenal stadion. De jongens en meneer Laghzaoui deden nog een potje voetbal voor het stadion hopende ontdekt te worden.
Na de inkopen in de fanshop met de metro weer richting hostel. Inchecken en daarna in de buurt van het hostel even een hapje eten.
Na een vermoeiende nacht en dag gingen ze braaf rond de klok van 09.00 uur naar de kamers.
De volgende dag een vroeg ontbijt. Om 08.30 uur immers stond de bus klaar en vertrokken ze richting Mayflower High school. Onwennig begonnen ze hier met de discussies over het onderwerp euthanasie. Eerst wat verlegen, maar snel werd er volop gepraat. Het bezoek werd afgesloten met een presentatie.
Wordt vervolgd……

 

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact